Hem » Larmpaket » Produkt

SecuritasHome startpaket

Vårt startpaket ger ett komplett skydd mot både inbrott och brand och passar bra till såväl lägenhet som villor, radhus och kedjehus.

Du kan när som helst skala upp ditt larmsystem efter behov, exempelvis genom att köpa till fjärrströmbrytare. Du får då möjlighet att skapa schemastyrda regler för att styra belysning och andra elektroniska apparater så som exempelvis laddare och kaffekokare.

Väljer du istället att lägga till någon av våra IP-kameror får du tillgång till rörelseaktiverad inspelning, videosekvenser i realtid, och inspelning vid larm.

Med vår app och Mina sidor styr du enkelt ditt larm oavsett var du befinner dig. Utöver att larma av och på kan du även se bilder och videoklipp, få personligt anpassade notiser och påminnelser, hantera användare mm.

Du installerar enkelt ditt system själv genom att följa en guide på din dator eller telefon, men skulle du vilja att en installatör installerar åt dig så kontakta oss för mer information.

Självklart ingår det fria väktarutryckningar och avskräckande larmdekaler för fönster och dörrar. Behöver du extra dekaler, eller större skyltar i hårdplast så erhåller du det kostnadsfritt om du kontaktar oss efter ditt köp.

Detta ingår:
1 Centralapparat
1 Manöverpanel
1 Magnetkontakt
1 Rörelsedetektor med kamera
1 Rökdetektor

Komplettera ditt larm med ytterligare komponenter nedan

Hemautomation

Skapa schemastyrda regler för att styra belysning och andra elektriska apparater. Kräver vårt PLUS-abonnemang.
Fjärrströmbrytare
495,00 kr

IP-kameror

Titta till husdjuren, rörelseaktiverad inspelning samt inspelning vid larm. Kräver vårt PREMIUM-abonnemang.
IP-kamera Ute PoE
1495,00 kr
IP-kamera Inne WiFi
1495,00 kr
IP-kamera Ute WiFi
1495,00 kr

ABONNEMANG

Bas
299,00 kr / månad
Plus
329,00 kr / månad
Premium
379,00 kr / månad

Totalt pris:

495,00 kr

Månadskostnad:

bindningstid 24 månader
Du har redan ett paket i kundvagnen. Det går endast att beställa ett larmpaket åt gången. Vill du ersätta det befintliga paket?

Nuvarande prenumeration:

Bas
Plus
Premium