2021-01-06 00:00
Mathias

I larmbranschen så är det ganska vanligt att månadskostnaden höjs för varje extra komponent eller detektor som man ansluter till systemet, vilket kan leda till att kunden i slutändan betalar en mycket högre månadskostnad än vad reklamen lockade med - Så fungerar inte SecuritasHome!

För oss är det viktigt att du som kund har ett heltäckande skydd som passar just dig, och du ska inte behöva välja bort någon komponent för att hålla din månadskostnad på en rimlig nivå. Som kund till SecuritasHome ligger din månadskostnad fast oavsett antal komponenter du ansluter till systemet. Dock så har vi tre olika typer av abonnemang, och vilket du väljer har att göra med hur du vill använda systemet. Låt oss fördjupa oss i de tre abonnemangstyperna;

BAS

Abonnemanget BAS kostar 299 kr/månad och inkluderarar att du kan ansluta så många ”klassiska” inbrottslarmsdetektorer som du vill. Rörelsedetektorer, magnetkontakter, rökdetektorer, vattendetektorer, manöverpaneler, glaskrossdetektorer, fjärrkontroller och så vidare. Oavsett hur många detektorer du har ligger din månadskostnad kvar på 299 kr.

PLUS

Abonnemanget PLUS kostar 329 kr/månad och innehåller allt som finns i abonnemanget BAS, men dessutom så kan du ansluta enheter via z-wave för att styra ditt smarta hem. Elektroniska lås, temperatursensorer, fjärrströmbrytare, vattenavstängningsventiler och lampor till exempel. Dessutom så kan du skapa scheman och regler för dina smarta-hem enheter för att underlätta din vardag.

PREMIUM

Abonnemanget PREMIUM kostar 379 kr/månad och innehåller allt som finns i abonnemanget BAS och PLUS, men med tillägget att du kan ansluta upp till 4 IP-kameror med videoanalys. Vill du kunna ansluta fler kameror så kontakta oss.

Gemensamt för alla abonnemang

Utöver vad som nämnts ovan i abonnemangen så finns det såklart en hel del saker som ingår, och som är gemensamt för alla våra abonnemang.

- Anslutning till Securitas Larmcentral - Självklart så är ditt larm uppkopplat till Securitas larmcentral för en professionell åtgärd dygnet runt.

- Fria väktarutryckningar med yttre kontroll - Om väktaren behöver göra en utryckning till din bostad så ingår kostnaden för utryckningen i ditt abonnemang så du slipper vara orolig för en dyr faktura i efterhand. Väktaren gör en utvändig kontroll av din bostad (inre kontroll om du har nyckeltjänst).

- Avtalslång garanti - Så länge du är kund så omfattas dina detektorer och enheter som du köpt av oss av garanti. (Avvikande villkor kan gälla för IP-kameror.)

- Bildverifiering - Om du har en ”Rörelsedetektor med kamera”, vilket är standard i vårt startpaket, så kan du närsomhelst välja att ta en stillbild från detektorn och se den i din app/dator. Vår larmcentral kan även se bilder från dina detektorer när inbrottslarmet löst ut, så att vi snabbt kan sätta in rätt åtgärd.

- Styr ditt larm via appen - Via appen (eller en dator) så kan du närsomhelst se status på ditt larm och styra dina enheter, koppla till eller från ditt larm och låsa upp ytterdörren om du har ett elektroniskt lås. Du kan även få aviseringar och notiser från ditt larm i appen.

- Tillfälliga användare - Skapa tillfälliga användare som automatiskt inaktiveras ett visst datum, vilket är praktiskt om du ber grannen att kolla till din bostad när du reser bort en vecka.

- Engångsanvändare - Skapa engångsanvändare som kan slå av eller till larmet en enstaka gång. Perfekt för hantverkaren som måste komma in när du inte är hemma och kan närvara.

- Flera zoner på samma larm - Skapa två områden/zoner i ditt larm så att du enkelt kan ha larmet tillkopplat i t.ex. garaget när larmet är frånkopplat i huset.

- Flera anläggningar på samma konto - Har du flera fastigheter och larm från SecuritasHome? Då ser du samtliga larmanläggningar i samma app. Du drar fingret över skärmen och byter mellan dina anläggningar på ett ögonblick.

- Geo-tjänster - Använd din telefons platstjänster för att få påminnelser om att tillkoppla larmet om du är sist att lämna hemmet, eller för att automatiskt tända lampor när du närmar dig ditt hem.

- Musik - Har du en Sonos eller Legrand ljusanläggning? Låt musiken tystna när du nattlarmar ditt hem, eller ha en passande låt som välkomnar dig hem när du frånkopplar ditt larm efter en tuff arbetsdag.

Så enkelt uttryckt så ingår allt som ni behöver för att känna att ni har valt en trygg säkerhetsleverantör med mer än 80 år i branschen - Securitas Sverige AB.

Läs mer och jämför våra abonnemang här, eller ring oss på 0771-101090 så svarar vi gärna på dina frågor!