2023-06-07 00:00
Mathias

Vill du veta vem som ringer på din dörr när du inte är hemma? Eller vill du kanske se direkt om det är en envis hemlarmsförsäljare från våra konkurrenter som ringer på, och du vill undvika att öppna dörren?

Nu lanserar vi på SecuritasHome en helt trådlös ringklocka med talkommunikation och bild direkt i din app, oavsett var du befinner dig. När någon trycker på knappen på ringklockan så får du en notifiering i din app, och kan se och (om du vill) prata med den som står utanför dörren. Har du dessutom ett elektroniskt lås kopplat till ditt system så kan du låsa upp dörren med ett enkelt knapptryck.

Enheten är batteridriven och levereras med uppladdningsbart batteri och sladd för laddning via USB. Det medföljer även en ljudenhet som monteras inomhus och som genererar en "ding-dong" signal för att du ska höra om någon ringer på din ringklocka även om du inte har din telefon i närheten. Ljudenheten fungerar även som en WiFi-förstärkare till din ringklocka, för att säkerställa att du får en bra ljud- och bildkvalitet.

Lite tekniska detaljer;

- Videoövervakning i 1080p (1920x1080)
- 160 graders synfält
- IP66 klassad för utomhusbruk
- För användning i temperaturer mellan -10 grader - +40 grader
- Live video
- Rörelse- och/eller manuellt aktiverad
- 2-vägs ljud
- Mörkerseende
- Strömförsörjs via det inbyggda uppladdningsbara batteriet
- Storlek 6,4 cm x 13,4 cm x 3,0 cm

Du hittar den här i vår webbshopp, och för att använda tjänsten så krävs det att du har vårt abonnemang Premium.