Tipsa oss om

en ny kund

Gillar du SecuritasHome? Har du en granne, släkting eller vän som du vill att vi ska kontakta för att ge ett prisförslag? Om tipset leder till en affär så kommer du att få tre avgiftsfria månader på ditt eget SecuritasHome-system!

Fyll i dina uppgifter, och kontaktuppgifter till personen du tipsar om, så kontaktar vi dom och presenterar SecuritasHome. Berätta för din vän att du tipsat oss, så blir det ingen överraskning när vi ringer!

Dina uppgifter
Namn: *
Telefonnummer: *
E-post: *
vrig kommentar (t.ex. ditt avtalsnummer):
Kund du tipsar om
Namn: *
Telefonnummer: *
E-post:
Adress:
LcFu
Kod frn Captcha-bild: *

Personuppgifterna du skickar in behandlar Securitas Sverige AB med ändamålet att kontakta den personen du tipsat om. Lämnar du adressuppgifter (frivillig information) hjälper det oss att förbereda oss hur vi kan leverera SecuritasHome till din kontakt. Vi behöver även dina personuppgifter för kunna informera den personen vi kontaktar om att det är du som lämnat ett tips samt att administrera dina avgiftsfria månader om ditt tips leder till en affär.

Om personen du tipsat om inte vill bli SecuritasHome-kund, så raderas dennes uppgifter hos oss.

Securitas har gjort en intresseavvägning där vi anser vi kan vidga vår affär genom att erbjuda dig och den personen du tipsar om att ta del av förmånliga erbjudan och en bra produkt.

Läs mer in vår integritetspolicy här.