Ett smart hemlarm med lokalsinne

Plattformen som vi har valt att bygga vårt hemlarm kring fungerar som hjärnan i ditt smarta hemlarm. Här bestämmer du vilka regler som ska gälla, samt vad som ska hända och när, vid olika typer av larmaktivitet. Då alla aktiviteter sparas kan du när som helst gå tillbaka och titta på historiken. Plattformen är dessutom utrustad med det vi valt att kalla för geografiska zoner, något som gör det möjligt för systemet att känna av om du är hemma eller ej. Med denna funktion kan systemet skicka händelseanpassade notiser och påminnelser.

Securitas-hemlarm-app

 

LADDA NER VÅR APP OCH FÅ FULL KONTROLL ÖVER DITT HEMLARM

 

App Store  Google Play

Securitas-geografiska-zooner

 

GEO-TJÄNSTER & GEOGRAFISKA ZONER


Få påminnelser om att du glömt att larma din bostad. Tänd lampor automatiskt när du kommer hem. Geo-tjänster är en funktion som gör det möjligt för ditt hemlarm att känna av om du anländer till, eller lämnar en geografisk zon. Detta kan användas för att aktivera anpassade aviseringar och händelsestyrda regler. Hur många zoner du behöver väljer du själv. 

Geo-tjänster ingår i alla våra abonnemang.

Securitas-hemlarm-regler

 

HÄNDELSESTYRDA REGLER


Tänd belysningen då någon rör sig i ett rum nattetid och spela in videosekvenser då larmet löser ut. Med händelsestyrda regler kan ditt hemlarmssystem automatiskt styra olika aktiviteter i ditt hem, vilket i sin tur gör att du kan fokusera på annat. Du kan bland annat slå till och från fjärrströmbrytare som antingen aktiveras av larm, till- och frånkopplingar, sensoraktivitet eller med hjälp av geo-tjänster. Du kan även välja om en regel alltid ska gälla eller om den ska vara begränsad till att endast gälla under specifika tider och veckodagar.

Läs i vår blogg om hur du skapar händelsestyrda regler

Securitas-geografiska-zooner

 

SCHEMALÄGG FJÄRRSTRÖMBRYTARE


Släck belysningen automatiskt på nedervåningen varje vardag efter 23:00. Du kan skapa olika veckoscheman för att styra dina fjärrströmbrytare. Detta kan framför allt vara bra om du vill skapa en illusion av att någon är hemma. Du kan välja om de ska slås till och från baserat på antingen klockslag, soluppgång eller solnedgång. För att göra det än mer trovärdigt kan du även göra tiderna ungefärliga vilket innebär att systemet slumpar en tid som då är plus/minus ca 45 minuter. Funktionen kan självklart även användas för att underlätta din vardag och du kan även välja att styra andra elektriska apparater, exempelvis olika laddare eller kaffekokaren.

Klicka här för att lära dig hur du skapar ett schema

Securitas-hemlarm-notiser

 

SKRÄDDARSY EGNA NOTISER & MEDDELANDEN


Kom barnen hem som de skulle? Kom du ihåg att stänga garagedörren? För att ge dig full kontroll över aktiviteten i ditt hem och larmsystem kan du välja att få meddelanden, som är viktiga för just dig, skickade till din telefon eller e-post. Välja mellan fördefinierade meddelanden eller skräddarsy egna. Begränsningarna är få och du väljer själv om du vill att de alltid ska gälla eller om du vill begränsa dem till vissa tider och dagar. Blir det för många kan du snabbt och enkelt avaktivera de du inte behöver längre med en enda knapptryckning. Du kommer alltid att veta exakt vad som händer när det händer, oavsett var du befinner dig.

Securitas-hemlarm-multipla-anlaggningar

 

FLERA ANLÄGGNINGAR, ETT KONTO


Har du behov av att ha mer än ett larm, exempelvis ett i lägenheten och ett i sommarstugan, så går det bra att hantera dem via ett och samma konto.

Securitas-bredband-historik

 

FOTOGRAFISKT MINNE


SecuritasHome memorerar all aktivitet som registreras av ditt larmsystem. Du kan se exakt vad som hände och när vilket ger dig fullständig överblick över att allt fungerar som det ska i ditt larmsystem. För att göra det hela överskådligt finns det dessutom möjlighet att göra filtreringar efter specifika typer av händelser.

Securitas-hemlarm-anvandare

 

TILLFÄLLIGA ANVÄNDARE


Om du exempelvis ska renovera eller har städhjälp finns möjligheten att skapa engångsanvändare eller tillfälliga användare som endast har tillgång till systemet under förutbestämd tid. Du kan även begränsa vanliga användare att endast ha tillgång under vissa tider och dagar.