Lås och larma med ett klick

Med SecuritasHome har du möjlighet att styra både ditt larm och ditt elektroniska lås via en och samma app. Du kan välja att styra låset och larmet var för sig, eller så kan du enkelt skapa en scen som gör att du, med en enkel knapptryckning, både tillkopplar larmet och låser ytterdörren.

Bild på lås

Fördelarna med ett elektroniskt lås är många. Du kan se vem som låste upp dörren, och när. Du kan få en notifiering när en viss person, t.ex. ditt barn, låste eller låste upp dörren. Du kan släppa in hantverkaren utan att vara hemma, och du kan ge grannen tillgång till att vattna blommorna utan att behöva lämna ut en nyckel! Blev du osäker på om du låste dörren hemma - ingen fara, ta en titt i appen!

Vi på SecuritasHome säljer inte elektroniska lås, men systemet vi säljer har stöd för dessa. För dig betyder det att du kan köpa låset var du vill, och sen installera själv eller ta hjälp av en installatör. Efter installationen så länkas låset och ditt SecuritasHome-system samman, och är redo att användas.

Glöm inte att kolla med ditt försäkringsbolag hur din hemförsäkring eventuellt påverkas av att du installerar ett elektroniskt lås.

För närvarande har vi stöd för ID Lock 202 Multi, ID Lock 150 och Danalock V3. Fler varianter tillkommer löpande.