Få ut maximalt av ditt larm

Logga in och anpassa ditt larmsystem efter just dina behov.

 
 
Kom ihåg mig
Glömt ditt användarnamn eller lösenord?

 

Securitas-hemlarm-app

 

LADDA NER VÅR APP OCH FÅ FULL KONTROLL ÖVER DITT HEMLARM

 

App Store  Google Play

Så aktiverar du Geo-tjänster

För att kunna använda våra platsbaserade tjänster, Geo-tjänster, så måste du ha vår app Securitas Connect installerad på din smartphone och ha gett appen behörighet att använda telefonens GPS. Därefter besöker du Mina Sidor på webben, klickar på "Inställningar" och väljer alternativet "Geo-services". Väl där kan du skapa olika geografiska zoner, som du sen knyter till påminnelser eller funktioner som du vill ska utföras när din telefon ankommer eller lämnar en zon.

Så skapar du schemalagda aktiviteter

För att skapa en schemalagd aktivitet, t.ex. att tända belysningen vid solnedgången, så besöker du Mina Sidor på webben och klickar på "Automatisering". På nästa sida väljer du "Scheman" i den övre delen av fönstret, och klickar sedan på "Lägg till schema" i fönstrets övre högra hörn.

Så skapar du händelsestyrda regler

En händelsestyrd regel ska du använda när du t.ex. vill att belysningen ska tändas automatiskt när du öppnar din ytterdörr. För att skapa en sådan regel så besöker du Mina Sidor på webben, klickar på "Automatisering" och därefter på "Lägg till ny regel" i fönstrets övre högra hörn. Vill du att något ska ske baserat på en användares geografiska plats så ska du först ha aktiverat Geo-tjänster enligt ovan, därefter aktiverar du en händelsestyrd regel baserat på detta.

Så aktiverar du rörelseaktiveringen i din IP-kamera

För att ställa in när kameran ska spela in videoklipp, så besöker du Mina Sidor på webben och klickar på "Video". Välj därefter "Inställningar" i fönstrets övre högra hörn och sen alternativet "Videorörelsedetektering". Vill du dessutom få en notifiering i din app när kameran spelat in ett klipp, så skapar du (efter att du aktiverat rörelseaktivering i kameran) en notifiering genom att klicka på "Automatisering" i vänstra delen av sidan. Klicka därefter på valet "Schema för videorörelsedetektering" och följ instruktionerna för att lägga till en mottagare av notifieringen.