2019-12-18 00:00
Mathias

Om du är en användare av Apples produkter, t.ex. iPhone eller iPad, så är du säkert bekant med Siri! Siri är en röststyrd assistent som kan göra saker automatiskt genom att du säger åt henne att göra något, och självklart kan du be henne att styra saker i ditt SecuritasHome-system.

Om du vill att Siri ska frånkoppla ditt larm så måste din telefon vara upplåst, men övriga funktioner kan du göra med telefonen i låst läge.

För att aktivera Siri så måste du först tillåta appen ”Securitas Connect” att kommunicera med Siri, och det gör du genom att starta appen och sen klicka på menyknappen uppe till vänster. Scrolla ner och välj ”Appinställningar” och sen ”Siri-kortkommandon”.

Väl på denna sida så börjar du med att aktivera valet överst, att ”Dela aktivitet med Siri”, och därefter kan du spela in kommandon för att köra scener och till- eller frånkoppling av ditt system.

Aktivera Siri i appen

Har du sen tidigare skapat scener för styrning av din belysning eller för annan hemautomation, så är det enkelt att aktivera dessa med hjälp av Siri!

Lycka till med dina inställningar, och skulle det uppstå frågor så kontakta oss gärna på 0771-10 10 90!