Om oss

SecuritasHome är en del av Securitas Sverige AB vilket innebär en lång erfarenhet av att erbjuda olika väktar- och larmcentralstjänster. Att ha såväl egen larmcentral som egna väktare gör att vi kan hantera våra inkommande ärenden på ett mer effektivt sätt. För att erbjuda bra service och kvalité till våra hemlarmskunder har vi valt att samarbeta med Alarm.com som är en av marknadens bästa aktör på kompetenta larm och smarthem-funktioner. De har idag över 5 miljon kunder och 80 miljoner uppkopplade enheter.

För att läsa mer om Securitas verksamhet vänligen besök securitas.se.

Securitas-24-7

 

LARMCENTRALEN


Anslutningen till Securitas larmcentral gör att du kan känna dig trygg med att ditt ärende får en snabb hantering på ett professionellt sätt. Det tar i genomsnitt en minut och fem sekunder från det att larmcentralen skickar ett larm till det att en väktare accepterat ärendet och påbörjat en utryckning.

Securitas larmcentral är en mycket viktig och central del av vår verksamhet och är bemannad dygnet runt 365 dagar om året. När ett larm löser ut skickas det till vår larmcentral där våra erfarna larmoperatörer tar emot ärendet. Är det ett skarpt larm ser larmoperatörer till att rätt åtgärder sätts in.

Securitas-väktarbil

 

VÄKTARNA


Ända sedan år 1934, då allting startade, har väktarna varit grundpelarna i vår verksamhet. I Sverige är vi idag över 9 000 anställda var av ca 8 400 är väktare vilket gör oss till den största väktarorganisationen i landet.

Våra väktare genomgår en speciell väktarutbildning för att kunna hantera en stor variation av ärenden. Vid behov kan väktaren tillkalla polis eller brandkår och de står i ständig kontakt med vår larmcentral. Ibland kan det även krävas insatser i form av att tillkalla jourpersonal så som exempelvis rörmokare vid ett vattenläckage. Varje händelse som våra väktare hanterar dokumenteras i skriftliga rapporter som polis och försäkringsbolag vid behov kan ta del av.