Så handlar du

  1. När du har sett ut en produkt du vill köpa klickar du på Köp eller Lägg i kundvagn, beroende på var du befinner dig i butiken, för att lägga produkten i kundvagnen. På samma sätt lägger du till ytterligare produkter i din kundvagn.

  2. Efter att du har lagt alla produkter du önskar köpa i kundvagnen går du till kassan, genom att först klicka på kundvagnen högst upp till höger på sidan för att sedan klicka på Gå till kassan.

  3. Vid kassan, kontrollera att alla de produkter du önskar köpa finns med i din kundvagn. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du göra det här. Vill du lägga till en produkt i din kundvagn letar du upp den som vanligt och klickar på Köp eller Lägg i kundvagn för att uppdatera kundvagnen, och klickar dig sedan vidare till kassan igen. Informationen i kassan och dina produkter ligger fortfarande kvar om du fortsätter att lägga till nya produkter.

  4. Har du en kampanjkod klickar du på Kampanjkod som du hittar till höger under innehållet i kassan och fyller i din kod. Klicka därefter på Använd kampanjkod.

  5. För att välja önskat leveransdatum klickar du på Önskad leveransdag som du hittar till höger under innehållet i kassan och väljer därefter datum.

  6. Välj det frakt- och betalningssätt du önskar använda.

  7. Fyll i dina adress- och personuppgifter. När du har fyllt i ditt personnummer kan du enkelt låta hämta dina adressuppgifter från folkbokföringen, som då automatiskt förs in i formuläret. Du fyller även i den e-postadress och det mobilnummer (observera att mobilnummer krävs för att du ska kunna ta emot eventuell sms-avisering vid leverans) du enklast nås på.

  8. När du bekräftar din order hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan för att kunna välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din order är mottagen.

  9. Du kommer även att få en orderbekräftelse/kvitto via e-post som bekräftar att vi har mottagit din order.

  10. Inom ca. 3-5 arbetsdagar från det att du tagit emot orderbekräftelsen har du dina larmkomponenter hemma hos dig!

Viktigt

Efter att du genomfört ett köp kan du inte lägga till produkter till en order, utan du får i så fall göra ett nytt köp för den nya produkten du önskar.

Det går heller inte att ändra information i ett genomfört köp, dvs. byta leveransadress, ändra produkttyp eller ändra antal. Du får istället göra ett nytt köp och returnera de produkter som du inte önskar enligt de riktlinjer som anges i våra allmänna villkor.