2023-04-19 00:00
Mathias

SecuritasHome handlar mest om trygghet i hemmet, och hur man kan skydda sina nära och kära. Men om man redan har ett SecuritasHome-system, varför inte utnyttja alla de möjligheter som följer med?

Våren spirar i nästan hela landet, och snart är det dags att börja vattna i trädgårdslandet eller kanske på gräsmattan så att barnen får ett mjukt gräs att springa barfota på. Det blir ofta några vändor ut på kvällen för att starta och stoppa bevattningen, men om du använder ditt SecuritasHome-system så kan du öppna vattenkranen och påbörja bevattningen, helt automatiskt om du vill det. Du kan skapa ett schema som gör att det sker helt automatiskt de dagar du vill (eller på natten kanske?), eller så kan du göra det manuellt i appen, var du än är i världen!

Du har redan ditt SecuritasHome-system, och om du inte redan har det så behöver du ha vårt abonnemang ”Plus” eller ”Premium” för att kunna använda våra smarta-hem tjänster. Utöver det så behöver du en enhet som kan öppna själva kranen, och vi rekommenderar en Popp Flow Stop som du enkelt kan installera själv. Den kräver ingen rörmokare och den monteras enkelt utanpå din befintliga vridventil utan att du behöver demontera något rör.

Bild på Popp Flow Stop


Givetvis kan enheten även användas till andra syften, till exempel till att stänga av inkommande vatten när ett läckage detekteras av en vattendetektor, eller helt enkelt stänga av inkommande vatten när du lämnar ditt hem och tillkopplar larmet.

Har du frågor kring kompabilitet av olika produkter så tveka inte att kontakta oss på 0771-101090.