2021-04-01 00:00
Mathias

Trogna användare av SecuritasHome vet att vi ganska ofta lägger till smarta funktioner som gör att ditt larmsystem är mer än bara ett larmsystem. Energiövervakning och styrning av belysning eller temperatur är exempel på sådana saker. Därför är det extra kul att just idag kunna lansera möjligheten att låta ditt hemlarm även kunna hjälpa dig med din träning och aktivitet.

Idag är det många som arbetar hemifrån och med det så har många blivit mer stillasittande. Stegräknaren i telefonen eller klockan visar låga siffror varje dag, men nu kan det finnas en ändring på det.

Om du har ett SecuritasHome-system så kommer du idag att bli bekant med tre olika lägen för att spåra dina steg;

- Lågaktivitetsläge - I detta läge kommer du under kvällen att kunna se en sammanfattning över hur många gånger du rest dig upp under dagen. Till exempel för att hämta kaffe, sträcka på benen eller för att hämta posten.

- Högaktivitetsläge - I detta läge kommer dina rörelsedetektorer börja räkna hur många steg som tagits i hemmet under dagen. Alla steg som tas framför en rörelsedetektor kommer att visas som en sammanfattning under kvällen, och ni kan gemensamt i hushållet se hur många steg ni kommit upp i!

- Extremläge - Om du väljer att aktivera detta läge så kommer larmets inbyggda siren att starta slumpvis flera gånger under dagen, och tvinga dig att gå upp och röra dig framför en av dina rörelsedetektorer. När en rörelse upptäcks så kommer sirenen att sluta att tjuta. Vi kan lova att ni kommer att få en aktivare vardag med fler steg tagna varje dag, men detta läge rekommenderas inte till småbarnsföräldrar med barn som sover, eller de med känsliga grannar.

Funktionen aktiveras automatiskt i ”Extremläge” för alla kunder klockan 09.00 idag den 1:a april.

Har du frågor om våra övriga funktioner så är du varmt välkommen att kontakta oss på 0771-10 10 90.