2022-12-21 00:00
Mathias

Använder du dig av Somfys lösning för markiser, jalusier eller persienner? Och har du dessutom Somfys hub vid namn ”Tahoma” för att kunna göra detta med en app?

Då har vi på SecuritasHome glädjande nyheter och kan meddela att du nu kan integrera dina Somfy-produkter (markiser och persienner) i ditt SecuritasHome-system. Genom att integrera systemen med varandra så kan du skapa scener och regler för hur dina Somfy-produkter ska automatiseras när du t.ex. tillkopplar eller frånkopplar ditt lam. Du kan även styra dina Somfy-produkter manuellt direkt från appen du använder till ditt SecuritasHome-system - appen Securitas Connect.

För att integrera systemen så kontaktar du först vår support för att få tjänsten kostnadsfritt aktiverat. Därefter så öppnar du appen Securitas Connect, klickar på menyknappen uppe till vänster, och väljer ”+ Lägg till enhet”. På nästa sida väljer du ”Shade & Shutter” och följer instruktionerna som visas för Somfy. För att kunna nyttja funktionen så krävs det att du har vårt abonnemang Plus eller Premium.

Bild på gränssnitt i app     Bild på gränssnitt i app

Behöver du assistans eller support så kan du chatta med oss här på sidan, eller ringa oss på telefon 0771-101090.