2020-09-30 00:00
Mathias

Vet du vem som knackar på din dörr när du inte är hemma? Och skulle du vilja kunna prata med personen, och kanske låsa upp ytterdörren för att släppa in dom?

Med SecuritasHomes nya tillbehör IP-kamera Ringklocka så kan du det. Den är enkel att installera, och har du redan en befintlig ringklocka av äldre modell så tar det inte många minuter.

Principen är enkel - din besökare trycker på knappen på ringklockan och du får en ton och en notifiering i din mobiltelefon, var du än befinner dig i världen. Du kan välja att ignorera besökaren, eller att helt enkelt svara via din telefon där du även ser besökaren live i din Securitas-app. Efter att du sett och pratat med besökaren så kan du enkelt avsluta samtalet, och kanske välja att låsa upp din dörr om du har ett elektroniskt lås.

Bild på IP-kamera Ringklocka

IP-kamera Ringklocka har även en inbyggd rörelsedetektor och du kan på så sätt få en notifiering även om din besökare inte tryckte på knappen, utan bara dröjde sig kvar utanför din ytterdörr en stund. Rörelser och bilder spelas in som klipp du senare kan titta på om behovet skulle finnas!

Enheten strömförsörjs via din befintliga strömförsörjning till din gamla ringklocka. Har du ingen befintlig trådbunden ringklocka så behöver du ombesörja framdragning av svagström fram till din nya ringklocka. Instruktioner för din installation hittar du i vår användarmanual.

IP-kamera Ringklocka kostar 1995 kr och kräver att du har vårt abonnemang Premium, som medger inkoppling av IP-kameror. Har du frågor kring enheten eller vill uppgradera ditt abonnemang till Premium så kontakta oss på telefon 0771-101090.

Du hittar enheten i vår webbshop här!