2022-05-10 00:00
Mathias

Ni som besöker oss här på webben har säkert sett att vi erbjuder möjligheten att ni kan chatta med oss. I den lilla rutan längst ner till höger på skärmen så hittar ni ett chattfönster där ni enkelt kan ställa frågor innan ert köp, efter ert köp, eller varför inte supportfrågor om ni undrar något?

Det är såklart vi på SecuritasHome som bemannar chatten, och ni chattar med en riktig människa. Det finns inga ”botar” eller autosvar, utan ni chattar med Eddie, Ronja, Josefine, Elin, Hugo, Elvira, Emma, Caroline, Simon eller någon annan av våra kollegor.

Därför är vi nu extra glada över att den tekniska leverantören bakom chatten, Imbox, har mätt vår kundservice och gett oss utmärkelsen ” ImBox Customer Service Awards 2022”. Motiveringen lyder;

”Genom sitt föredömliga användande av ImBox tjänster, ärats med utmärkelsen ImBox Customer Service Awards 2022. Mottagare av utmärkelsen, som verkar inom en bredd av branscher, visar på ett utmärkande och innovativt sätt vad kundservice, kundfokus och kundupplevelse är – på riktigt. Att erbjuda snabb, personlig och tydlig service gentemot sina kunder, är något de alla har som gemensam nämnare. Oavsett kanal hjälper pristagarna framgångsrikt sina kunder, där kundbemötandet kan ges i uttryck av såväl ett snabbt hej i chatten som ett dynamiskt och användarvänligt formulär.

Vidare uppvisar mottagarna av ImBox Customer Service Awards en hisnande statistik. De ger kunderna det lilla extra genom att kreativt använda ImBox tjänster på samma gång som de inte ruckar på tydligheten och användarvänligheten. Summa summarum nyttjar vinnarna ImBox tjänster på ett exemplariskt vis, där de ska ses som förebilder i att alltid hjälpa och bemöta sina kunder på bästa tänkbara sätt i det digitala mötet.”

Hela motiveringen från Imbox finns att läsa här!

Det här är ett fantastiskt bevis på att vi verkligen försöker att vara tillgängliga för er kunder! Så ofta vi kan finns vi här, både via chatt, telefon och e-post. Och såklart så finns vår Larmcentral och våra väktare tillgängliga dygnet runt, året runt!

Så undrar du något, skicka ett chattmeddelande eller kontakta oss på det sätt du finner lämpligt!

Imbox - Diplom     Imbox - Badge