2020-07-08 00:00
Mathias

Har du mer än en byggnad på din tomt? Utöver villan så har du kanske ett garage eller en friggebod som du antingen redan har larmkomponenter i, eller så kanske du planerar att bygga ut ditt larm med fler komponenter i dessa byggnader?

När väl detektorerna är på plats så finns möjligheten att skapa ett larmområde till. Ett larmområde är som ett eget larm i ditt system, så du kan enkelt välja att tillkoppla larmet i garaget trots att huset är olarmat, eller vice versa. Om du väljer att ha ett larmområde till (två områden är max), så dyker det upp en symbol till i din app där du ser status på de olika larmområdena.

Bild på två larmområden

De två områdena kan styras helt oberoende av varandra, och du kan skapa användare som bara har tillgång till det ena området. Det kan vara bra om du t.ex. har en fristående byggnad som du hyr ut sommartid, och du kan då enkelt skapa en kod som dina hyresgäster kan använda för att styra larmet i just den byggnaden som du ger de tillgång till.
Att skapa ett larmområde går snabbt, och det är inte ens något du behöver göra själv. Du behöver bara kontakta vår support på telefonnummer 0771-101090 så assisterar de gärna. Givetvis så är det kostnadsfritt för alla våra kunder att använda sig av funktionen med flera larmområden.