2019-09-04 00:00
Mathias

I dagarna så kommer Securitas Hemlarm att byta skepnad en aning. Vi kommer att byta namn, addera tjänster och ändra lite bakom kulisserna. En del av er nya kunder och besökare kommer kanske inte att märka så mycket, men för våra befintliga kunder så kan det se nytt ut!

Vi lanserade vårt nya system vid årsskiftet 2018/2019, och när vi nu med det nya systemet tagit ett stort kliv framåt så kände vi att vi numera är så mycket mer än bara ett traditionellt hemlarm. Alla våra befintliga och nya tjänster kan ni läsa mer om i webbshoppen och i kommande inlägg, men det är mycket spännande som släpps och som är på gång!

En annan orsak till namnbytet är att vi vill berätta att vi jobbar tillsammans med våra kollegor i Europa. SecuritasHome finns med samma koncept i Belgien och Nederländerna, och fler länder är på gång. Men även om vi är en del av kollegorna i Europa, så glömmer vi inte att vi startade vår verksamhet I Helsingborg i Skåne 1934! Så Sverige är vår hemmaplan, och vi är därför stolta att berätta att vi med SecuritasHome är en del i en plattform med över 6 miljoner kunder och 80 miljoner uppkopplade sensorer, världen över.

Bloggen du läser i nu är även den en nyhet. Här kommer vi att fylla på med information om kommande produkter, släppta produkter och lite tips & trix om hur du kan få ut det mesta av ditt SecuritasHome-system!

För att ta del av de senaste nyheterna, följ oss gärna på Facebook