2019-09-04 01:00
Mathias

I alla våra abonnemang ingår tjänsten ”Musik”. Det är ingen musiktjänst i vanlig ordning, likt Spotify, utan ett sätt för dig att styra hur musik ska spelas i kombination med ditt SecuritasHome-system.

För att du ska ha användning av tjänsten så krävs det att du har en eller flera Sonos- eller Legrand-högtalare. Du behöver även ett musikabonnemang hos t.ex. Spotify eller Apple.

Principen är enkel; när du kommer hem så använder du troligen en scen för att frånkoppla larmet, och samtidigt låsa upp ytterdörren. Du kan då samtidigt ha ställt in att din högtalare ska påbörja uppspelning i köket av spellista X, på volym 15%.

På kvällen när det är läggdags aktiverar du scenen ”Nattläge” vilket tillkopplar skalskyddet i ditt larm, samtidigt som musiken i köket tystnar. Inget mer ”springa ner i köket för att tysta musiken” alltså!

Du kan använda det på många olika sätt, det enklaste och roligaste är att helt enkelt testa!

Hur kopplar jag samman mitt SecuritasHome med min högtalare?

Då olika musiktjänster ser olika ut, så är det svårt att guida igenom processen exakt. Du hittar dock valet ”Audio” i Securitas-appen längst upp till höger i menyn, därefter är det bara att följa instruktionerna!

Vilka högtalare fungerar i plattformen?

Nedan högtalare är rapporterade som kompatibla med vår plattform, men finns det frågor eller osäkerhet så kontakta vår support på 0771-101090, för att säkerställa funktionen!
- Sonos
- IKEA + Sonos
- Legrand

 

För att ta del av de senaste nyheterna, följ oss gärna på Facebook

Taggar: Musik , Audio , Sonos , Spotify , Högtalare