rabattkod: nordan

 

  Bild på erbjudande

 

 

ETT SMART HEMLARM MED LOKALSINNE

 

Komplettera dina nya produkter från NorDan med SecuritasHome för ett ännu bättre skydd!

Dörrar och fönster går att larma med infälld eller utanpåliggande magnetkontakt, ID-lock stödjer SecuritasHome som gör det möjligt att styra larmet direkt från ytterdörren. SecuritasHome har stöd för hemautomation och IP-kameror.

Som kund till NorDan får du köpa startpaket med fjärrströmbrytare för 495 kr (ord. Pris 995kr) med 15% rabatt på tillbehör. Klicka på länken för att beställa.

Uppge rabattkod i kassan: nordan

Prisexempel för ovan erbjudande - Startkostnad 495 kr inkl. moms och månadskostnad på 329 kr inkl. moms. Kostnadsfria väktarutryckningar, garanti och support ingår!

Klicka nedan för att ta del av erbjudandet

 Länk till Köp nu

Ikon för inbrottslarm

 

INBROTTSLARM

Med SecuritasHome får du ett professionellt övervakat hemlarmssystem från Sveriges största säkerhetsföretag. Med vår pålitliga och beprövade plattform, med över 6 miljoner kunder och 80 miljoner uppkopplade enheter världen över, kan du känna dig trygg oavsett om du befinner dig i hemmet, på jobbet eller på resande fot.

Ikon för branddetektion

 

BRANDDETEKTION

Ditt SecuritasHome-system inkluderar alltid en rökdetektor som kan rädda liv! Detektorn är aktiv 24 timmar om dugnet, och det betyder att den larmar även om du ligger hemma och sover med larmet frånkopplat. 

Ikon för Larmcentral

 

SECURITAS LARMCENTRAL

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt 7 dagar i veckan. Här arbetar specialutbildade larmoperatörer med att hantera alla olika typer av inkommande larm. Med hjälp av bilderna från ditt hemlarm kan de snabbt verifiera larmet och sätta in rätt åtgärder.Ikon för Securitas Connect

 

SECURITAS CONNECT

Med appen Securitas Connect kan du hantera ditt system. Larma till och från, få notiser från ditt larmsystem, se vilka dörrar och fönster som är öppna, se och ta bilder, se och spela in video, tända och släcka lampor, skapa tillfälliga användare med begränsad tillgång och mycket, mycket mer. Allt i samma app i din telefon!

 

Securitas-geografiska-zooner

 

GEO-TJÄNSTER & GEOGRAFISKA ZONER

Få påminnelser om att du glömt att larma din bostad. Tänd lampor automatiskt när du kommer hem. Geo-tjänster är en funktion som gör det möjligt för ditt hemlarm att känna av om du anländer till, eller lämnar en geografisk zon.

Securitas-hemlarm-regler

 

HÄNDELSESTYRDA REGLER

Tänd belysningen då någon rör sig i ett rum nattetid och spela in videosekvenser då larmet löser ut. Med händelsestyrda regler kan ditt hemlarmssystem automatiskt styra olika aktiviteter i ditt hem, vilket i sin tur gör att du kan fokusera på annat.

Securitas-geografiska-zooner

 

SCHEMALÄGG FJÄRRSTRÖMBRYTARE

Släck belysningen automatiskt på nedervåningen varje vardag efter 23:00, eller skapa olika veckoscheman för att styra dina fjärrströmbrytare. Detta kan framför allt vara bra om du vill skapa en illusion av att någon är hemma.

Securitas-hemlarm-notiser

 

SKRÄDDARSY EGNA NOTISER & MEDDELANDEN

Kom barnen hem som de skulle? Kom du ihåg att stänga garagedörren? För att ge dig full kontroll över aktiviteten i ditt hem och larmsystem kan du välja att få meddelanden, som är viktiga för just dig, skickade till din telefon eller e-post.