2020-08-05 00:00
Mathias

Lagom till att semestrarna tar slut så lanserar vi nu vår nya uppdaterade IP-kamera för inomhusbruk. Kameran har en ny design vilket betyder att den påminner om vår IP-kamera Ute WiFi.

Med den här kameran kan du, precis som med våra andra IP-kameror, både titta live och se inspelade videosekvenser som lagrats. Dessutom kan du med hjälp av den inbyggda videoanalysen bli notifierad om vad som händer framför kameran utan att du behöver titta på bilden. Videoanalysen berättar för dig om det är en person, ett fordon eller t.ex. ett djur som passerar framför kameran, och om du vill kan du ha inställningar som automatiskt tänder en lampa eller öppnar din garageport. Du kan läsa mer om funktionerna med videoanalys här, och vill du veta mer om hur du sköter din hemautomation med hjälp av dina IP-kameror så finns det att läsa här.

Specifikationerna är bland annat;
- 1080p upplösning (maximal upplösning är 1920x1080)
- 117 graders synfält (field of view)
- Inbyggd IR-belysning
- HDR (High Definition Range)
- Inkluderar videoanalys
- Ethernetanslutning eller WiFi - 2.4 & 5 GHz
- Levereras med väggfäste och transformator

IP-kamera Inne WiFi kräver att du har vårt abonnemang Premium, och kameran kostar 1495 kr inkl. moms. Givetvis kostar kameran inget extra per månad, och du kan ha upp till fyra IP-kameror totalt i ditt abonnemang. Vill du kunna ha fler är fyra IP-kameror i ditt abonnemang så kontaktar du vår kundtjänst på telefon 0771-101090. Kameran hittar du här i vår webbshop!