2021-01-13 00:00
Mathias

Säkerhetsmarknaden erbjuder många alternativ för den som vill skydda sitt hem. Vissa lösningar är traditionella inbrottslarm, andra är kamerabaserade. Vissa är uppkopplade mot en larmcentral och andra bara mot din egen mobiltelefon.

Den som letar efter en trygg och säker lösning med rätt funktioner till vettigt pris kan många gånger få det svårt att hitta rätt bland all reklam, löften från dörrknackare och eventuella dolda priser och kommande prishöjningar som det sällan pratas om.

Vi på SecuritasHome försöker att göra det enkelt för er som letar. Vi erbjuder ett grundläggande inbrottslarm till ett fast pris. Inga dolda kostnader och du vet redan från början vad ditt larm kommer att kosta dig i inköp, och per månad. Och om du redan från början, eller i ett senare skede, vill bygga ut ditt larm så är det enkelt att komplettera med fler komponenter eller andra funktioner som till exempel smarta hem-styrningar eller IP-kameror med videoanalys.

Securitas väktare & Securitas larmcentral

SecuritasHome är alltid uppkopplat mot vår egen larmcentral, för en säker och trygg åtgärd dygnet runt från både larmcentralens sida, och alla våra väktare som finns runtom i landet. Visst kan det ibland vara lockande att titta på ett larm utan abonnemang, där man själv ska åtgärda larmet om något händer, men ibland sover man, ibland är man på resa, ibland är telefonen urladdad och ibland hör man helt enkelt inte att telefonen ringer. Då kan det kännas tryggt att veta att med ett uppkopplat larm så finns Securitas alltid där - redo att agera och åtgärda larmet.

Väktarutryckningar ingår i ditt månadsabonnemang utan extra kostnad. Dessutom ingår det ett SIM-kort som gör att larmet kan kommunicera med vår larmcentral även om din internetuppkoppling slutar fungera av någon anledning.

Garanti, Support & Installation

SecuritasHome är ett larm som är så enkelt att installera att du kan göra det själv. Du följer en guide i din dator eller telefon, använder några enkla handverktyg som nästan alla redan har hemma, och så är du igång med ditt larm. Men skulle du ändå känna att du inte vill, eller har tid, att göra det själv så finns det möjlighet att välja till installationshjälp.

Produkterna du köper täcks av garanti och vår support är öppen dygnet runt om du skulle behöva hjälp med något under din installation, eller efteråt. Samtliga komponenter som har utbytbart batteri använder sig av batterityper som du enkelt kan byta själv, och köpa antingen här hos oss, eller i din lokala elektronikaffär.

Priset

Självklart är priset en faktor att ta hänsyn till. Framförallt månadskostnaden ska man ha i beaktande att man ska leva med under de kommande åren, och man bör alltså räkna både på vad själva larmet kostar, och vad månadskostnaden blir under ett år, eller under fem år. Det skiljer massor mellan olika leverantörer, och många leverantörer höjer månadskostnaden för varje extra komponent du lägger till i ditt system. Så fungerar inte SecuritasHome - hos oss har du en fast månadskostnad som gör att du kan koppla in massvis med komponenter helt utan att din månadskostnad påverkas. Läs mer om våra abonnemang och vår månadskostnad här!

Vi anser också att priset ska vara tillgängligt för dig som kund att se innan du beslutar om du vill kontakta leverantören, och därför visar vi fasta priser på alla våra komponenter i vår webbshopp!

Funktionerna

SecuritasHome är i grunden ett inbrottslarm, avsett för att detektera intrång och brand i din bostad. Utöver dessa grundläggande funktioner så kan du lägga till enheter för att styra ditt hem. Det kan vara ett elektroniskt lås, en fjärrströmbrytare för att tända lampor när du kommer hem, eller en vattendetektor som automatiskt stänger av inkommande vatten om en vattenläcka uppstår.

Ytterligare ett tillval är våra IP-kameror med videoanalys som du kan använda för att titta live på vad som händer hemma, eller se inspelade sekvenser av vad som hänt tidigare. Videoanalysen som ingår kan automatiskt utföra olika saker i ditt system beroende på vad det är som syns i bilden. T.ex. tända ljuset i fönstret om en människa syns i bilden, eller skicka ett meddelande till din telefon om en bil kör in på din infart när du inte är hemma.

Appen

Du kan såklart styra ditt larm helt och hållet via knappsatsen innanför dörren, eller via en fjärrkontroll, men för att få ut mest av ditt system så rekommenderar vi att du använder vår app Securitas Connect som alltid ingår till våra kunder. I appen kan du till- och frånkoppla ditt larm, låsa upp ytterdörren, titta på bilder från dina kameror, eller se bild och prata med den som ringde på din dörr. Appen är enkel att använda och finns såklart till både Android och iOS.

Erfarenhet

SecuritasHome är ett hemlarm från Securitas Sverige AB. Grunden till Securitas Sverige AB lades redan 1934 i Helsingborg (då hette vi Hälsingborgs Nattvakt). Sen dess har mycket hänt, och Securitas är idag närvarande i mer än 50 länder världen över, och har mer än 350 000 anställda, varav drygt 10 000 bara i Sverige. Det borgar för erfarenhet, och trygghet i att vi finns kvar som din säkerhetsleverantör både imorgon och i framtiden!

Kontaka gärna oss på telefon 0771-101090 så svarar vi på dina frågor och kan hjälpa dig vidare!