2020-04-01 00:00
Mathias

Vi har tagit fram en siren som endast kan höras av oinbjudna gäster. Principen är enkel, sirenen tjuter med en sådan ljudnivå att alla oönskade besökare flyr platsen, samtidigt som de som normalt bor i hemmet inte hör ljudet alls. Perfekt om du vill skona hörseln på barnen eller på husdjuret, och det perfekta tillbehöret för den säkerhetsmedvetna husägaren!

Funktionen bygger på att dina Google Home-enheter, eller Securitas-appen i din telefon, lär sig att känna igen din röst. Sirenen har en inbyggd mikrofon som därmed kan avgöra vilka personer som befinner sig i olika rum i huset och med hjälp av denna information kan sirenen skicka ut riktade sirenljud mot eventuella besökare som är oönskade, och med en sådan ljudnivå att de omgående flyr platsen.

En bra extrafunktion är att sirenen även kan användas till att spela upp riktad musik till olika personer i hemmet, samtidigt. Om du har kopplat samman dina Sonos-högtalare med ditt SecuritasHome-system, så kan barnen lyssna på popmusik samtidigt som du lyssnar på klassisk musik, allt via samma högtalare/siren. Och ni hör inte varandras musik, och stör därmed inte varandra!

Då vi har begränsat lager på denna produkt så kommer den endast att vara tillgänglig att köpa under en dag, nämligen idag den 1 april.

Köp den här!